Nollastasataan -leiri, Laukaa

Adventtikirkon tapahtumia  |  17 heinä 2017 - 23 heinä 2017

Paikka:

Nollastasataan-kesäleiri 17.-23.7.2017

Kallioniemen leirikeskus, Finnintie 400, Laukaa
Mitä sinulle kuuluu? Nollastasataan-leiri on kaikille, jotka haluavat viettää kesää yhdessä eri-ikäisten ihmisten kanssa.

Leirin ohjelma ruokkii omaa ajatteluasi ja uskoasi. Erilaiset harrastusmahdollisuudet ja aktiviteetit antavat tilaisuuden tehdä asioita yhdessä muiden kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin.

Kesän voi viettää monella tavalla, mutta jos haluat kokea aitoa kesätunnelmaa ja löytää jotain elämää suurempaa, tule Nollastasataan-leirille. Telttakokoustunnelmaa pirtissä, saunomista ja uintia järvessä, perinteisiä iltanuotioita lauluineen, valmista ruokaa kolme kertaa päivässä, ulkoilua Suomen parhaissa maastoissa, lapsille kavereita ja leikkiä sekä kaikille aktiviteetteja. Tietysti myös markkinat, tänä vuonna keskiaikaisissa tunnelmissa.

Varaa paikkasi heti ilmoittautumisajan alkaessa 1.3.! Nollastasataan-leiri täyttää Kallioniemen majoitustilat aina äärimmilleen (n. 200 leiriläistä), joten jos käytössäsi on matkailuvaunu tai -auto, sille olisi käyttöä mökkien täyttyessä. Telttailijolle erityishinta.

Hinta: 216 € aikuisilta, lapsille edullisemmat hinnat. Perhealennus 20 % lasten hinnoista.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 3.7. mennessä: lanu.adventist.fi/leirit