Pintaa syvemmälle -syyspäivät, Laukaa

Adventtikirkon tapahtumia  |  08 syys 2017 - 10 syys 2017

Paikka:

Pintaa syvemmälle -syyspäivät 8.-10.9.2017

Kallioniemen leirikeskus, Finnintie 400, Laukaa
Sisälle pyhäkköön

Tule viettämään mielenkiintoinen viikonloppu Kallioniemessä.

Syyspäivillä pureudutaan syvälle aiheeseen pyhäkkö kahden kokeneen asiantuntijan, Richard ja JoAnn Davidsonin seurassa. Samalla on mahdollisuus nauttia Kallioniemen kauniista luonnosta, valmiista aterioista ja saunan löylyistä.

Richard M. Davidson on Andrews-yliopiston teologisen seminaarin Vanhan testamentin selitysopin professori. Hän on kirjoittanut kymmeniä huomattavia artikkeleita ja useita kirjoja mm. Raamatun luomisopista, seksuaalietiikasta, pyhäkköopista ja tulkintaperiaatteista. Hän on yksi johtavista adventistiteologeista maailmassa ja kysytty luennoitsija.

JoAnn Davidson on Andrews-yliopiston teologisen seminaarin systemaattisen teologian professori. Hän on tehnyt merkittäviä tutkimuksia mm. kauneuden käsitteestä Raamatussa ja Jumalan luomisteoissa, Jumalan laista sekä naisten asemasta seurakunnassa. Hän on pidetty ja kysytty luennoija. Kuten puolisonsa Richard, JoAnn on johtavia adventistiteologeja maailmassa.

Hinta: 72 € aikuisilta, lapsille edullisemmat hinnat. Perhealennus 20 % lasten hinnoista.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 25.8. mennessä: lanu.adventist.fi/leirit. Ilmoittautuminen myös puhelimitse numeroon 03 361 1111.