Hengellisyys

Monet ovat yrittäneet määritellä sitä, mikä on olennaista ihmisen elämässä. Joidenkin mielestä on tärkeää olla tunnettu, toisten mielestä taas tulla rakastetuksi tai tehdä jotain sellaista, mistä ihminen muistetaan.

Näille eri näkemyksillä on yhteistä se, että ihmiselämä, oli se miten hauras ja vaivainen tahansa, nähdään arvokkaaksi. Jokainen haluaa tuntea olevansa tärkeä. Jokainen sydän haluaa tuntea olevansa rakastettu, jokainen henkilö tahtoo tulla ymmärretyksi ja jokainen ääni kaipaa tulla kuulluksi.

Pyhän Raamatun sivuilla kuulemme Jumalan sanovan: ”Jo ennen kuin minä muovasin sinut äidinkohdussa, minä tunsin sinut”, ja ”ikuisella rakkaudella minä olen sinua rakastanut”. Kun ymmärrämme nuo sanat, tiedostamme, että Luoja tuntee meidät syvällisemmin ja rakastaa meitä täydellisemmin kuin osasimme kuvitellakaan. Se on jumalallista rakkautta.

Vaikka jokainen rakkauden osoitus ei vaadikaan vastausta, Luojamme rakastaa meitä ja kutsuu meitä vastaamaan hänen rakkauteensa.

Mitä Jumala sitten odottaa vastauksena jumalalliseen rakkauteensa? Hän haluaa tulla tunnetuksi ja rakastetuksi. Jumala haluaa myös elää sydämessämme, mutta kutsu siihen täytyy tulla meiltä. Jumala haluaa jättää meihin lähtemättömän jäljen, joka kestää ikuisuuteen saakka.

Kutsumme sinut tutustumaan siihen, mitä adventistit ovat löytäneet vastatessaan Jumalan kutsuun.


Sapatti

Viikoittain Jumalan kanssa

Haluatko viettää laatuaikaa Jumalan kanssa kerran viikossa? Jumala asetti raamatullisen viikon seitsemännen päivän sapatiksi, pyhäksi lepopäiväksi viettääkseen aikaa kanssamme.

Lue lisää


Raamatun tutkistelu

Rakastuneena Jumalan sanaan

Raamattu ei ole mikään tavallinen kirja. Se on rakkauskirje, kertomus, historian oppikirja, kokoelma innoittavia lausuntoja ja opas parempaan elämään. Kaikkea tätä yksissä kuorissa.

Lue lisää


Rukous

Suora yhteys Jumalaan

Rukous on keskustelua Jumalan kanssa. Hiljaa mielessä tai ääneen, Luojamme kuulee rukouksemme sekä erityisessä rukoushetkessä että arjen rutiinien keskellä. Tämä on etuoikeutemme.

Lue lisää


Profetia

Jumalan vuoropuhelua

Langenneen luontomme tähden meidän on mahdotonta nähdä Jumalaa kasvoista kasvoihin. Siksi Jumala valitsi toisenlaisen tavan ilmaista itsensä meille, sillä hän haluaa edelleen opastaa meitä.

Lue lisää